Bor du i Stockholmsområdet eller har vägarna förbi?

Visste du att du kan boka tid för en privat provning för dig själv eller med dina vänner så att du/ni vet vilka storlekar du ska handla från oss.

Maila till info@yppigaunder.se

Gruppbokningar kan även kombineras med Mrs M to the Rescue – how to FEEL fucking freaking fabulous!

https://thefabcoach.com/home/rescue/

En föreläsning som inleds med bubbel och avslutas med glitter. Mrs M berättar hur man på bästa sätt tar livet av ärkerivalen Mr Jante. Varför vi kvinnor skall gå i High Heels, varför korseletter är bättre än långkalsonger på vintern och hur man går på toaletten iförd strumpeband. Och inte att förglömma vad ett par stockings kan göra för självkänslan.

She will give you the why and show you the how…

Detta samtidigt som hon delar med sig av sin egna mycket personliga berättelse om hur allting började. Om hur hon gick från att vara en klassisk duktig flicka, slav under Jante och att i princip bli lämnad vid altaret. Via en sommar av en dekadent dödsdans med kungens kossor då Mrs M kom in i hennes liv och bokstavligt räddade livet på henne med hjälp av ett pärlhalsband, fram till att hon idag kallar sig ”the FAB coach” och vet hur hon skall bring out the FAB in you.

Mrs M vill såklart inte att du enbart skall gå hem med huvudet och själen fyllda av inspiration utan även med ett hands-on-starter-kitt så att du kan börja ditt nya fabulösa leverne redan morgonen efter. Därför skickar vi hem er med en goodiebag till ett värde av ca 600:-. Vi samarbetar med ett par väl utvalda, och av oss beprövade, företag för att ge er the short cut into Fabulous Living!

Och självklart från ni 15% rabatt på allt som ni handlar vid detta tillfälle.

Denna kombo kan genomföras i vårt showroom eller hemma hos er, i så fall tar vi med oss allt till er.

Showroom